Hoe word ik...

Assistent medewerker keuken

Als assistent medewerker in de keuken voer je verschillende taken uit in de keuken. Je helpt bij het voorbereiden van gerechten, je zorgt er voor dat alles klaarligt voor de kok en je houdt de keuken netjes. Naast het bereiden van voedsel, het helpen in de keuken of bedienen van gasten, ben je ook soms te vinden in de afwasruimte of ben je aan het schoonmaken. Want zonder schone borden, pannen of werkplek, kunnen de werkzaamheden niet verder. 

1

Leer over ingrediënten en materialen.

2

Volg de opleiding Assistent Horeca en voeding

3

Doe ervaring op in de praktijk

Opleidingen om Assistent medewerker keuken te worden

Thema afbeelding bij opleiding Assistent Horeca en voeding

Assistent Horeca en voeding

BOL BBL Niveau 1 1 jaar

Help bij het produceren van (natuurlijke) voedingsmiddelen of help in de biologische keuken. Je verpakt en bewerkt bijvoorbeeld (verse) voedingsmiddelen met de hand of met machines. Of je assisteert in de biologische keuken bij de opslag en de bereiding van producten.

Vragen? Neem contact met ons op

Bereikbaar van ma t/m vr van 9:00 tot 16:00 uur.